Μπιγιονσέ: Πήρε 24 εκ. δολάρια για συναυλία μίας ώρα στο Ντουμπάι!

Μπιγιονσέ: Πήρε 24 εκ. δολάρια για συναυλία μίας ώρα στο Ντουμπάι!

Τραγούδησε στη σκηνή με την κόρη της κι έβγαλε 300.000 δολάριο το λεπτό!

Η Μπιγιονσέ εμφανίστηκε στη σκηνή μετά από τέσσερα χρόνια και αποθεώθηκε! Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε πριβέ συναυλία σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, έκανε μια μεγαλειώδη συναυλία από την οποία πήρε πολλά χρήματα για μια εμφάνιση που διήρκησε περίπου 1 ώρα, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ρούχα υψηλής ραπτικής.

Η Μπιγιονσέ πήρε περισσότερα από 300.000 δολάρια το λεπτό, συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια για την πριβέ συναυλία της.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε όλη η αφρόκρεμα της χώρας ενώ ταξίδεψε και κόσμος από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία για να δουν από κοντά την Αμερικανίδα σούπερ σταρ.

Εκείνη έκανε είσοδο με ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα με λεπτομέρειες που θυμίζουν Atelier Zuhra. Το κατά παραγγελία φόρεμα είχε ένα μπούστο με διάφανα στοιχεία και μια φούστα με δύο πλαϊνά σκισίματα στο κέντρο. Από την πλάτη της ξεπρόβαλλαν φτερά σε ένα εντυπωσιακό, δραματικό φινίρισμα.

Η λίστα με τα τραγούδια περιελάμβανε: «Be Alive», «Otherside», «Bigger», «Spirit», «Freedom», «I Care», «Beautiful Liar», «Crazy in Love», «Countdown», «Naughty Girl» και «Drunk in Love». Δεν ακούστηκαν τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Renaissance».

Μάλιστα, στη σκηνή, ανέβηκε και τραγούδησε και η μεγάλη κόρη της, Blue Ivy. Τραγουδήσαν μαζί ντουέτο το «Brown Skin Girl», με την 12χρονη να φοράει ένα κόκκινο σακάκι με παγιέτες και ασορτί παντελόνι.