Casio και Renault απαντούν στη Σακίρα- Μετά τις συγκρίσεις στο τραγούδι της για τον Πικέ!

Casio και Renault απαντούν στη Σακίρα- Μετά τις συγκρίσεις στο τραγούδι της για τον Πικέ!

Για τους στίχους «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio»

Οι στίχοι της Κολομβιανής σταρ, που έχουν στον στόχαστρο των πρώην σύζυγό της Ζεράρ Πικέ και την απιστία του, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ το τραγούδι σαρώνει στο Youtube. Κάποιοι χρήστες χειροκροτούν την Σακίρα για το «δηλητήριο», ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Σακίρα λέει: «Αξίζω δύο από τα 22 / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo / Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες έχουν «κατώτερο κύρος» από τις άλλες δύο.

Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και την Renault να απαντούν.

«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή», έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Παράλληλα, η Renault απάντησε χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού, «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα», καθώς και μια αναφορά στο όνομα της συντρόφου του Πικέ, όπου η Σακίρα λέει: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου/ Σαφώς... δεν είναι αυτό που ακούγεται». (Clara, στα ισπανικά, σημαίνει σαφής).

«Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!», έγραψε η εταιρεία στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που ήταν η Clara Chía όταν εκείνη και ο Πικέ ξεκίνησαν τη σχέση τους.