Ο «Captain America» Κρις Έβανς είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022!

Ο «Captain America» Κρις Έβανς είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022!

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ», ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Captain America στο franchise Avengers της Marvel, ή κατά κόσμον, Κρις Έβανς αναδείχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2022 από το περιοδικό People.

Σχολιάζοντας την πρωτιά του αυτή, ο Έβανς είπε πως «η μαμά μου θα χαρεί πολύ»: «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Captain America.

Ο Έβανς δήλωσε ότι ήταν αμήχανος στη συνέντευξή του για την ανακήρυξή του ως πιο σέξι άντρα της χρονιάς και είπε πως οι κολλητοί του φίλοι σίγουρα δε θα σταματήσουν τα πειράγματα, μόλις το μάθουν.

«Το όλο θέμα είναι δύσκολο να σου πάρουν συνέντευξη. Νιώθω σαν μια περίεργη μορφή ταπεινής καυχησιολογίας. Πραγματικά αυτό θα είναι απλώς ένα σημείο εκφοβισμού από τους κολλητούς. Είμαι έτοιμος για… παρενόχληση», ανέφερε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Η τελευταία -γνωστή τουλάχιστον- σχέση του Κρις Έβανς ήταν με την ηθοποιό και κωμικό Τζένι Σλέιτ (Jenny Slate), από το 2016 έως το 2018, με μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα.

Πρόσφατα, σε ερώτηση της συμπρωταγωνίστριάς του στο «The Gray Man» Ana de Armas, για τον σκοπό της ζωής του, ο Έβανς απάντησε: «Νομίζω ότι είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο, κάποια με την οποία θα ζήσω μαζί. Αγαπώ τη δουλειά μου, βάζω όλο μου τον εαυτό αλλά αυτή η βιομηχανία είναι γεμάτη αμφισβήτηση και δισταγμούς».

Κατέληξε δηλαδή, στο συμπέρασμα ότι πλέον, στα 41 του έτη, θέλει να δώσει τα πάντα σε μία σύντροφο και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει. Κορίτσια, τρέξτε!