Η Super Κική “έσπασε” την σιωπή της για την κατάθλιψη: «Υπέφερε το μέσα μου, η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή»

Η Super Κική “έσπασε” την σιωπή της για την κατάθλιψη: «Υπέφερε το μέσα μου, η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή»

«Το πρωί είμαι τέλεια αλλά το βράδυ… κόλαση»

 

Η Super Κική διατηρεί έναν από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο instagram καθώς πλέον μετρά 334 χιλιάδες ακόλουθους. Από τα πρώτα της βήματα στον χώρο των social media η ίδια τα έλεγε έξω από τα δόντια, κάτι που την έκανε αρκετά αγαπητή στο κοινό ωστόσο δεν άργησαν και τα αρνητικά σχόλια.

Φυσικά, είναι ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και να μοιράζεται πιο σημαντικά πράγματα. Μάλιστα, η γνωστή influencer δεν δίστασε να ανακοινώσει στους instagraμικούς της φίλους πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Μεταξύ άλλων, η ίδια το πρωί της Τετάρτης (28/9) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και για την ψυχική της υγείας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα και στους υπόλοιπους να προσέχουν τον ευατό τους.

Οι δηλώσεις της Super Κικής

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού.

Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα. Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα. Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ».