Asia Express: Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Star!

Asia Express: Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Star!

Αυτά θα είναι τα 9 ζευγάρια!

Το Asia Express, το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, κάνει πρεμιέρα στο Star την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Breakfast@star!

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είναι μόνιμα εξοπλισμένος με απεριόριστη θετική ενέργεια και πάντα έτοιμος για νέες συναρπαστικές περιπέτειες!

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, είναι η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Αυτά θα είναι τα 9 ζευγάρια του Asia Express

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)

Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)

Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)

Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)

Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)

Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)

Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)

Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια…

Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Δηλαδή, να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας! Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση!