Βίκυ Καγιά: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Βίκυ Καγιά: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Η παρουσιάστρια του Star λάμπει στο red carpet!

Μοναδικές είναι οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο Φεστιβάλ Βενετίας και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη fashion expert.

Η ιέρεια της μόδας, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έχει ήδη μοιραστεί με τους followers της δύο από τις λαμπερές εμφανίσεις που έχει κάνει στο ιστορικό φεστιβάλ κινηματογράφου και στην γραφική Βενετία.

Για μία βόλτα με ταχύπλοο στα κανάλια της ιταλικής πόλης, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό denim σε ίσια γραμμή, το οποίο συνδύασε με γκρι T-shirt, oversized blue navy σακάκι και μαύρα δερμάτινα mules. Αν είστε τηλεθεάτρια του Shopping Star, θα γνωρίζετε σίγουρα πως αυτό το look αποτελεί μεγάλη αγάπη της παρουσιάστριας. Για την κόκκινη leather καπιτονέ τσάντα τής, δίνουμε έναν ακόμα πόντο στη Βίκυ.

Σε βραδινή έξοδό της, το γνωστό μοντέλο ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε μία απαστράπτουσα διάφανη μάξι φούστα που συνδύασε με ένα μαύρο σατέν bodysuit και το «κατέβασε» με τα μαύρα mules.

Στη νέα της ανάρτηση από το red carpet του Φεστιβάλ, η ιέρεια της μόδας έκλεψε όλα τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε με μία μάξι και πολύ γκλαμ τουαλέτα. Η Βίκυ δε δίστασε μάλιστα να φορέσει μπαλαρίνες με το εντυπωσιακό φόρεμά της. Το κόκκινο κραγιόν και η διακριτική σινιόν της ανέδειξαν τέλεια το look της.