O Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς – Το βίντεο που πόσταρε!

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς – Το βίντεο που πόσταρε!

Το δώρο που του έκανε ο Γιώργος Μανίκας

 

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, με την influencer να κάνει γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση με post της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

Ο σύντροφός της, το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, φαίνεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση, καθώς μέσα από ένα βίντεο, το οποίο δημοσίευσε, ο κολλητός του φίλος Γιώργος Μανίκας, διαβάζει βιβλίο για γονείς.

«Πιστεύω πραγματικά ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου κι ο καλύτερος οικογενειάρχης», είπε ο Γιώργος Μανίκας σε insta story που δείχνει τον φίλο του να κρατάει ένα βιβλίο, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Το 3% να πάρω από αυτά και να είμαι σαν εσένα, θα είμαι σίγουρα!».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άργησε για κάποιους να αναφερθεί στο ευτυχές γεγονός, ενώ ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη δεν τον είχε αναφέρει στο post της και δεν τον είχε κάνει mention. Η φήμη ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει διαψεύστηκε όταν η influencer ώρες μετά τάγκαρε τον σύντροφό της στην ανάρτηση, ενώ πόσταρε και βίντεο που ήταν μαζί.