Ο Κούγιας… πούλησε: Στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη περνά η ΠΑΕ ΑΕΛ!(φωτό – βίντεο)

Ο Κούγιας… πούλησε: Στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη περνά η ΠΑΕ ΑΕΛ!(φωτό – βίντεο)

Στα χέρια του Λαρισαίου επιχειρηματία Αχιλλέα Νταβέλη πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να συναντάται μαζί του το μεσημέρι και να συμφωνεί τη μεταβίβαση των μετοχών.

“Δεν ευχαριστήθηκα ούτε μία μέρα” είπε ο κ. Κούγιας στη συνέντευξη που έλαβε χώρα στο Εμπορικό Επιμελητήριο, βάλλοντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως “καρικατούρα” και “δήθεν αριστερό”.

Ο επί επτά χρόνια ιδιοκτήτης των βυσσινί, εκτίμησε πως “η ΑΕΛ θα απογειωθεί” και πρόσθεσε πως “μέχρι τις 20 Ιουλίου θα ασχολείται με τα οικονομικά της ομάδας, ενώ εγγυάται την εξόφληση των νυν ποδοσφαιριστών αλλά και αυτών που έχουν κάνει προσφυγή για δεδουλευμένα.

Είπε επίσης πως ήταν επιφυλακτικός στην παράδοση των μετοχών στον κ. Νταβέλη γιατί ήθελε να είναι συνεπής στο λόγο του ότι θα παραδώσει την ΑΕΛ σε κάποιον που θα συνεχίσει επάξια την ιστορία της ομάδας.

Ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμο “για τη στήριξη στα δύσκολα”, ενώ ζήτησε από το νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να προχωρήσει τα σχέδιά του για το μουσείο της ομάδας.

“Φεύγω και παραδίδω την ΑΕΛ σε κάποιο καλύτερο”, κατέληξε ο ποινικολόγος που, σύμπτωση, είχε ολοκληρώσει την εξαγορά της ομάδας από τον τρικαλινό επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα, τέτοια εποχή, στα τέλη Ιουνίου του 2015.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Κούγιας:

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, στα πρώτα του λόγια είπε πως θα παραδώσει ένα μέρος των μετοχών στον Δήμαρχο Λαρισαίων και ότι θα κάνει ενέργειες για να επιστρέψει η ομάδα στο AEL FC ARENA. Για τη νέα σεζόν πάντως, θα αγωνιστεί στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους φιλάθλους πως δε θα ανεχτεί καμία μορφή βίας στο γήπεδο και προανήγγειλε πως σημαντικός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν θα διανεμηθούν σε παιδιά πρώτης Γυμνασίου.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Νταβέλης: