MAD VMA 2022: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light!(video)

MAD VMA 2022: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light!(video)

Κατέβασαν την Τάμτα από τη σκηνή, φυγάδευσαν την Παπαρίζου!

Σε ρινγκ μετατράπηκε η σκηνή των Mad Video Music Awards 2022, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των ράπερ Snik και Light, αλλά και τον Τρανό.

Οι τόνοι ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν επικίνδυνα και άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο, με το κοινό να παρακολουθεί έκπληκτο όσα διαδραματίζονταν στις κερκίδες.

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, η οποία παρουσίαζε το show της. Οι υπεύθυνοι των βραβείων και ο χορογράφος, Tasos Χiarcho, την κατέβασαν από το stage, διότι θεώρησαν πως κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα.

Οι άντρες της ασφάλειας στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, αλλά οι δυο τους συνέχιζαν απτόητοι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστή η αιτία που οι δυο ράπερς ήρθαν στα χέρια.

Η απονομή διακόπηκε για λίγο ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και λίγα λεπτά αργότερα συνεχίστηκε κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοιο περιστατικό ανάμεσα σε Snik και Light συνέβη και στην απονομή των βραβείων MAD το 2019, Τότε, όλα είχαν ξεκινήσει μετά τη βράβευση του ράπερ Light για το «καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ».

Ο Light στις δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως είναι ο καλύτερος ράπερ και όταν κατέβηκε να πάει στη θέση του, άρχισε ο καβγάς με τον Snik.

Φυγάδευσαν την Έλενα Παπαρίζου

Και ενώ όλα έδειχναν πως η κατάσταση είχε εκτονωθεί, ένα δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία θα έδινε το βραβείο στον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν στα καθίσματα περιμένοντας να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Τα «αίματα άναψαν» και πάλι και άρχισαν να εκσφενδονίζονται καθίσματα. Η τραγουδίστρια, όπως είναι φυσικό πανικοβλήθηκε και προσπαθούσε να βρει τρόπο να απομακρυνθεί από το σημείο.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί τη φυγάδευσαν, ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου δε σταματούσε να επαναλαμβάνει από το μικρόφωνο «Όχι βία, όχι βία».

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αργυρού

H εκδήλωση διακόπηκε και πάλι για λίγα λεπτά και τότε ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Απευθυνόμενος στους «ταραξίες» είπε: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».