Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ μετά την επίθεση στην Μπάρκα & η απάντηση της Δανάης!!

Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ μετά την επίθεση στην Μπάρκα & η απάντηση της Δανάης!!

«Δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση – Δε θα είναι υποψήφια στις εκλογές»

 

 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στις σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Αφροδίτης Λατινοπούλου, της «γαλάζιας» πολιτεύτριας από τη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεσή της κατά της Δανάης Μπάρκα.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

Η επίθεσή της στη γνωστή παρουσιάστρια για το βάρος της φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού έχουν προηγηθεί ανάλογες επιθέσεις σε ΛΟΑΤΚΙ αλλά και μετανάστες.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα

Με αφορμή εμφάνιση της κυρίας Μπάρκα σε παραλία της Μυκόνου, η κυρία Λατινοπούλου έκανε λάθος για λάθος πρότυπα υγείας, αναφερόμενη στο σωματικό βάρος της.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η αφοπλιστική απάντησή της στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε στην πολιτεύτρια μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας τον ενδοιασμό της για το εάν θα έπρεπε να το κάνει.

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πως θα μπορούσε να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο, το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μία λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι», είπε.

«Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου, μόνος φως χαρά και αγάπη. Στο τέλος της ζωής μόνο αυτά μένουν, είμαι πολύ χαρούμενη για ότι έχω καταφέρει. Γιατί η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, για τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, για το ότι γελάω και όχι γιατί χλευάζω άλλους ανθρώπους», ανέφερε, μεταξύ άλλων.