Joker: Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel – Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει!

Joker: Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel – Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει!

Αυτός θα είναι ο τίτλος του

Ο διάσημος σκηνοθέτης Todd Phillips επιβεβαίωσε τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019, Joker, δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο Joker: Folie à Deux.

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε τον Joaquin Phoenix να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Το εξώφυλλο του σεναρίου αναφέρει ως σεναριογράφους τον Phillips και τον Scott Silver, που έγραψαν και την αρχική ταινία.

Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter της Warner Bros κοινοποίησε επίσης τη δημοσίευση του Φίλιπς, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά της, ότι η νέα ταινία έχει ξεκινήσει την παραγωγή.

Αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την πλοκή τoυ σίκουελ από τον σκηνοθέτη, ο γαλλικός υπότιτλος της ταινίας μεταφράζεται ως «τρέλα για δύο» και μπορεί να σημαίνει μια κοινή αυταπάτη, μεταξύ δύο ανθρώπων. Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί η παρτενέρ του Joker στο έγκλημα, η Harley Quinn, την οποία υποδύθηκε στο παρελθόν η Margot Robbie

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οι θαυμαστές όμως εκφράζουν ήδη τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς περίμεναν καιρό την επιστροφή του αγαπημένου τους «κακού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χοακίν Φίνιξ έλαβε το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για την ενσάρκωση του κλόουν, τα βιώματα του οποίου τον μετατρέπουν σε σκοτεινό αντιήρωα και το φιλμ σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δεν ήταν πολύ καλά. Όπως είχε πει, η απότομη απώλεια κιλών, σχεδόν τον οδήγησε στην τρέλα και γενικώς ένιωσε πολύ επιβαρυμένος ψυχικά.