Δίκη Johnny Depp -Amber Heard: Πλήρης δικαίωση για τον κινηματογραφικό σταρ!

Δίκη Johnny Depp -Amber Heard: Πλήρης δικαίωση για τον κινηματογραφικό σταρ!

Απόλυτα «σκληρή» η απόφαση των ενόρκων!

 

 

 

Nικητής βγήκε στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard ο Johnny Depp. Οι ένορκοι δε θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, ενώ δεν πείστηκαν από τις... ερμηνείες της στο εδώλιο.

Έτσι, η απόφασή τους χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Heard».

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. Τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15 μηνών γάμου τους. Στη συνέχεια ο Depp τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το επταμελές σώμα των ενόρκων κατέληξε ότι η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Ο Depp έλαβε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων, το σώμα των ενόρκων κατέληξαν στην ετυμηγορία. Από τη στιγμή που βρέθηκε έξω από το δικαστήριο, η δικηγόρος του ηθοποιού, Camille Vasquez φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης, ενώ σταμάτησε επίσης, για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο του Fairfax. Ο ηθοποιός δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στη Βρετανία.

Η επταμελής επιτροπή των ενόρκων συνέχισε να εξετάζει τα αποδεικτικά στοιχεία σήμερα, μετά από δύο 24ωρα γεμάτα αγωνία για τους υποστηρικτές των δύο πλευρών. Οι νομικές ομάδες του Depp και της Heard παρουσίασαν την Παρασκευή τα τελικά τους επιχειρήματα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τους πελάτες τους.

Ενώ το σώμα των ενόρκων συνεδρίαζε την Τρίτη, η νομική ομάδα του κινηματογραφικού σταρ κατέθεσε ένσταση και χαρακτήρισε «ακατάλληλο» ένα μέρος των τελικών επιχειρημάτων, που χρησιμοποίησε η ομάδα της ηθοποιού την Παρασκευή. Ζήτησε επίσης, από το Δικαστήριο να δώσει εντολή στο σώμα των ενόρκων να το αγνοήσει.

Η ένταση αφορά τη δήλωση του δικηγόρου της Amber Heard, Ben Rottenborn, ο οποίος είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως αν τελικά, δικαιωθεί η ηθοποιός, η απόφαση αυτή θα αποτελεί ένα «μήνυμα στήριξης σε κάθε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο». Η νομική ομάδα του Depp υποστηρίζει ότι η δήλωση αυτή λειτουργούσε παραπλανητικά κι «έχει σκοπό να κάνει την επιτροπή να επικεντρωθεί σε έναν ευρύτερο κοινωνικό στόχο, πέρα ​​από την υπόθεση».

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιογραφικά συνεργεία από όλο τον κόσμο βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα, περιμένοντας την τελική απόφαση. Το ίδιο και οι θαυμαστές του ηθοποιού που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη, προκειμένου να δείξουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.