H Jennifer Lopez αποκάλυψε τον αρραβώνα της με τον Affleck με ένα συγκινητικό video 20 δευτερολέπτων!

H Jennifer Lopez αποκάλυψε τον αρραβώνα της με τον Affleck με ένα συγκινητικό video 20 δευτερολέπτων!

Αποφάσισε να το πει η ίδια και είναι πια επίσημο. Έρχεται ο γάμος της χρονιάς για το Hollywood. Ήταν τελικά καρμικό να ξαναβρεθούν και να αποφασίσουν να ζήσουν μαζί.

 

Μεγάλη ανακοίνωση στο Hollywood. Αν και οι περισσότεροι σχεδόν το είχαν μαντέψει από χθές όταν η Jennifer Lopez έκανε κάποιες προσπάθειες για να κρύψει το μονόπετρο της με το εντυπωσιακό πράσινο διαμάντι, ήρθε τελικά η ανακοίνωση από την ίδια. Με ένα μήνυμα αρχικά στο Twitter, ειδοποιούσε με συγκίνηση και νάζι τους followers της που είναι εγγγεγραμένοι στο newsletter της να μπουν στο site της και να δουν την ανακοίνωσή της.

Ήταν τελικά γραφτό να είναι μαζί

Μοιάζει σαν ταινία, μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το πιο τρυφερό ρομάντσο του Hollywood και θα είναι σίγουρα και ο γάμος που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα. Κάτι σαν τον γάμο του Brad Pitt με την Jennifer Aniston, τους οποίους επίσης οι φαν θέλουν να δουν ξανά μαζί, όπως έκαναν η Jlo και ο Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός η οποία ένα 24ωρο πριν εθεάθη να φορά το μονόπετρο του αγαπημένου της αλλά να προσπαθεί να το κρύψει από τους παπαράτσι, βρήκε έναν λιτό τρόπο για να ανακοινώσει τον αρραβώνα με τον άντρα της ζωής της. Με ένα βίντεο μόλις 20 δευτερολέπτων το οποίο δείχνει την ίδια να κρατά το χέρι της και να δείχνει το δαχτυλίδι της, κάνοντας μία κίνηση με τα χέρια στα μάτια της, για να κρατήσει την συγκίνησή της. Εμπνευσμένο, λιτό και άκρως συγκινητικό. Λίγο πιο πριν είχε ζητήσει από τους θαυμαστές της να μπουν για να ακούσουν αυτό το τόσο συναρπαστικό νέο που είχε να τους πει, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Η είδηση όπως καταλαβαίνετε έγινε breaking news σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στην Ευρώπη, καθώς το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Hollywood. Βέβαια είναι και η ιστορία τους που έχει ενδιαφέρον. Ο έρωτας που δεν ολοκληρώθηκε λίγα χρόνια πριν και η καρμική περσινή επανασύνδεσή τους, είναι από μόνη της ένα θέμα που όχι μόνο είναι εμπορικό, αλλά και τρυφερό. Τώρα ήδη ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το πότε θα γίνει ο γάμος τους, που και πως. Με δεδομένο πως μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχαν βάλει το μεσίτη τους να ψάχνει το νεο τους σπίτι στο Los Angeles, μπορεί να έχουμε τα ευχάριστα μέσα στο καλοκαίρι. Βέβαια το ζευγάρι μπορεί να θελήσει αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του, να την κάνει σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο μαζί με τα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους και ενδεχομένως ένα μεγάλο πάρτι να γίνεται αργότερα. Μην εκπλαγείτε αν οι ίδιοι το κάνουν κρυφά και αποφασίσουν να μας αποκαλύψουν μετά εικόνες και στιγμές της γαμήλιας τελετής. Ο γάμος τους πάντως απασχολεί και τον κόσμο της μόδας. Όλοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για το τι νυφικό θα επιλέξει η Lopez η οποία θεωρείται και fashion icon.