Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model;

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model;

Η δημοφιλής διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τα μέλη του πέμπτου GNTM – Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram

 

Τα σενάρια για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο «Greece’s Next Top Model» αυξάνονται, εν όψει της 5ης σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν το επόμενο GNTM να είναι μόνο με κορίτσια, όπως πριν την περσινή σεζόν. Ωστόσο, αυτό που απασχολεί περισσότερο τους φαν του ριάλιτι, είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής και το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Πριν από λίγο, ο λογαριασμός Instagram με το όνομα Soula Glamorous, ανάρτησε μέσω Stories, ότι η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην παρουσίαση του ριάλιτι. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτή την αποκάλυψη. Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα, είπε ότι Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν θα είναι ανάμεσα στους κριτές.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ενώ τα ερωτήματα για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη φημολογούμενη επάνοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παραμένουν αναπάντητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Σκουλός είχε μιλήσει για τη Βίκυ Καγιά και την απουσία της από το περσινό GNTM. Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, ότι: «Σε αυτό που κάνει η Βίκυ, δεν υπάρχει άλλη. Ξεκάθαρα στοίχισε στο GNTM ότι δεν ήταν εκεί. Εγώ δεν νομίζω πως σε αυτό που κάνει υπάρχει αντικαταστάτης. Υπάρχει μόνο "άλλη λύση". Η Βίκυ είναι μία κατηγορία από μόνη της».