Νίκη Κεραμέως στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας: Έρχεται σημαντικό νομοθέτημα που αφορά την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (φωτ.)

Νίκη Κεραμέως στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας: Έρχεται σημαντικό νομοθέτημα που αφορά την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (φωτ.)

Από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ξεκίνησε τον κύκλο των επισκέψεών της στην πόλη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, το πρωί της Τετάρτης, όπου συνομίλησε με εκπαιδευτικούς  ενώ βρέθηκε στο προαύλιο παίζοντας μπάσκετ με τους μαθητές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αναφέρθηκε σε ένα νέο σημαντικό νομοθέτημα που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης τόνισε ότι «προσπαθώ να επισκέπτομαι όσα περισσότερα σχολεία γίνεται σε όλη την επικράτεια. Σήμερα έχω την χαρά να είμαι στη Λάρισα σε ένα Δημοτικό όπου συζητήσαμε με τα παιδιά προτάσεις για το εκπαιδευτικό σύστημα, με τους εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικές πολιτικές, ενώ η επίσκεψη τελείωσε με ένα μπάσκετ στο οποίο είχαν την καλοσύνη να με συμπεριλάβουν».

«Είναι χρέος μας να είμαστε κοντά στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Έχουμε ξετυλίξει το σχέδιο μας, έχουμε κοινοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των προεκλογικών εξαγγελιών σχετικά με την Παιδεία και έρχεται ένα ακόμα σημαντικό νομοθέτημα που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση» καταλήγει η υπουργός.