Παντρεύεται το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; – Το δαχτυλίδι αρραβώνων και τα σχέδια γάμου!

Παντρεύεται το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; – Το δαχτυλίδι αρραβώνων και τα σχέδια γάμου!

Ράβει νυφικό η παρουσιάστρια και ετοιμάζεται να ζήσει την ωραιότερη στιγμή της ζωής της όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Εδώ και τρία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, τόσο στις κοινές εξόδους τους, όσο και στα ταξίδια που κάνουν μαζί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φαίνεται όμως, πως η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση για το «για πάντα μαζί» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι. Βέρα στο δεξί μέσα στο καλοκαίρι

«Πολύ όμορφα είμαστε με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη. Τυχερά είναι αυτά, δεν έχει γίνει κάτι πιο επίσημο ακόμη. Αυτά τα λένε τα αγόρια, όχι τα κορίτσια… Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να πέσει στα γόνατα», δήλωνε τον περασμένο Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η πρόταση τελικά ήρθε λίγο αργότερα και αυτό φάνηκε και από το ενυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων το οποίο η Κωνσταντίνα δεν αποχωριζόταν τους τελευταίους μήνες και ήταν εμφανές σε κάθε της φωτογραφία. Και έτσι το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου όπως άλλωστε ακούσαμε σήμερα και στο σχετικό ρεπορτάζ περιοδικού, στην εκπομπή Happy Day.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες οι δυό τους, δεν αγχώνονται με τις προετοιμασίες. Άλλωστε η πανδημία, καθυστέρησε πολλά από τα σχέδια που έκαναν στο παρελθόν και θέλουν να είναι πια, πιο προσεκτικοί. Το στενό τους περιβάλλον ωστόσο υποστηρίζει, ότι θέλουν να γίνει το καλοκαίρι ο γάμος τους και να είναι ανοιχτός, για να έχουν στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους στο πλευρό τους, όλους τους φίλους και τους συνεργάτες τους. Οι δύο οικογένειες έχουν φυσικά ήδη γνωριστεί από την περασμένη χρονιά και το ζευγάρι έχει ταξιδέψει μαζί αρκετές φορές στη Ρόδο όπου είναι το πατρικό της Κωνσταντίνας.