Καλεσμένη κάτα Λιάγκα: «Ο Κούγιας πρόσβαλε τη μητέρα των παιδιών σου και ήσουν αμέτοχος»

Καλεσμένη κάτα Λιάγκα: «Ο Κούγιας πρόσβαλε τη μητέρα των παιδιών σου και ήσουν αμέτοχος»

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα;»

Ένταση στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη καλεσμένη της εκπομπής που ήταν το διεθνούς φήμης non-binary μοντέλο, η Τζεφ Μοντάνα.

«Είμαι κατά της βίας, των βιασμών και του Λιγνάδη», είπε στους παρουσιαστές. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών.

Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντάει: «Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις. Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό».

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου… Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει», απάντησε το μοντέλο. «Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το μοντέλο είπε πως ήταν το θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο προτίμησε να μην απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον ρώτησε το πώς χειραγωγήθηκε. «Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω».

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα», είπε το μοντέλο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κλείνοντας: «Μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ».