Ο Ρουβάς μιλά πρώτη φορά για τον αδελφό του: Συγκινήθηκα με την αφιέρωση του Απόστολου στο Survivor!

Ο Ρουβάς μιλά πρώτη φορά για τον αδελφό του: Συγκινήθηκα με την αφιέρωση του Απόστολου στο Survivor!

Το πρώτο πλάνο της εκπομπής

(6/2) Καλύτερα δε γίνεται, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει η Ναταλία Γερμανού, όπως σχολίασε και η ίδια στο ξεκίνημα.

Και αυτό γιατί στο πρώτο αυτό πλάνο ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος με πολλή ενέργεια και χαρά ήθελε να μιλήσει για τη συναυλία που ετοιμάζει ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Σάκης επίσης αναφέρθηκε και στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σε αυτή τη μουσική συνάντησή του με τον κοινό ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το τραγούδι εκείνο που αφιερώνει στα παιδιά του αλλά και στη γυναίκα του Κάτια Ζυγούλη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην προοπτική του νέου τηλεοπτικού project, το Masked Singer το οποίο αναμένεται να παρουσιάζει.

Όσο για το Survivor, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε πρώτη φορά για τον αδελφό του Απόστολο, όταν ο τελευταίος σε ένα αγώνισμα στο παιχνίδι επιβίωσης αφιέρωσε τη νίκη του στον τραγουδιστή. Όπως σχολίασε ο τραγουδιστής, συγκινήθηκε πολύ με όσα είπε ο Απόστολος και τόνισε πως όλο αυτό που περνάει ο αδελφός του δεν είναι καθόλου εύκολα. Επίσης τόνισε πως ζηλεύει πάρα πολύ που τον βλέπει να αγωνίζεται και θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία.