Μετά το My style rocks μπαίνει Survivor 5; Η μελαχρινή που θα τους αναστατώσει όλους!

Μετά το My style rocks μπαίνει Survivor 5; Η μελαχρινή που θα τους αναστατώσει όλους!

Τα πρόσωπα που συζητάνε για το Survivor 5 σίγουρα θα συζητηθούν. Ένας από τους παίκτες των Διασήμων ειδικά θα “κάψει” πολλές γυναικείες καρδιές.

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά υπάρχει περίπτωση να είναι και μια πρώην παίκτρια του My style rocks που είχε αποσπάσει πολλά σχόλια.

Αυτή είναι η παίκτρια του My style rocks που συζητάει για το Survivor 5

Ο λόγος για την Βρισήιδα Ανδριώτου η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Acun Medya.

«Το ότι έγινε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Νομίζω είναι η περίοδος που θα ήθελα ψυχολογικά να πάω», δήλωσε και όταν ρωτήθηκε για την αμοιβή, απάντησε: «Τα χρήματα δεν τα βάζω προτεραιότητα, βάζω πιο πολύ το ότι είναι εμπειρία ζωής και μετά από αυτό θα έχεις λίγη δημοσιότητα παραπάνω».

Οι 4 αθλητές που βρίσκονται ένα βήμα πριν το "ναι"

Σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του Survivor για αυτό και ακούγονται ολοένα και περισσότερα ονόματα που είναι κοντά στο ναι και άλλα τόσα που έχουν ρίξει από την άλλη άκυρο.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα και Το Πρωινό, ο Ατζούν φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές του 2004. Συγκεκριμένα, o Σωτήρης Κυργιάκος, ο Νέρι Καστίγιο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκονται πολύ κοντά στο ναι.

Πρόταση έχει δεχτεί μάλιστα και το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

«20 Δεκεμβρίου αναχωρούν από την Ρουμανία, θα φύγουν από την Ελλάδα, θα πάρουν κόσμο από την Τουρκία, μετά από την Ρουμανία και τελικά θα “πετάξουν” για Άγιο Δομίνικο» είπε ο δημοσιογράφος.