Ο Παύλος Χαϊκάλης βάζει τέλος στην καριέρα του – Αποχωρεί οριστικά από το θέατρο!

Ο Παύλος Χαϊκάλης βάζει τέλος στην καριέρα του – Αποχωρεί οριστικά από το θέατρο!

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος στην καριέρα του και να αποχωρήσει οριστικά από το θέατρο “για να είναι όλοι ευχαριστημένοι” όπως είπες και ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα Me Too και τις καταγγελίες που δέχθηκε από συναδέλφους του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την παράσταση "Νικοτιτανικός" του Γιάννη Φλωρινιώτη. Αυτή θα είναι και η τελευταία παράσταση που θα παίξει μιας και μετά θα αποχωρήσει οριστικά.

«Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως περίμενε πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν θα επέστρεφαν στο σανίδι.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του και ο ίδιος του είπε πως αισθάνεται λίγο περίεργα.

«Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες.

Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.