H Meghan Markle μίλησε στην Ellen DeGeneres για τη νέα της ζωή μακριά από το Παλάτι!

H Meghan Markle μίλησε στην Ellen DeGeneres για τη νέα της ζωή μακριά από το Παλάτι!

Η Meghan Markle από τη στιγμή που αποφάσισε μαζί με τον πρίγκιπα Harry να φύγουν από το Παλάτι και να ζήσουν στην Καλιφόρνια, δείχνει άλλες πλευρές της προσωπικότητάς της.

Μία άλλη της πλευρά είδαν οι τηλεθεατές της εκπομπής της Ellen DeGeneres στην οποία η Δούκισσα του Sussex ήταν καλεσμένη.

Η Meghan Markle είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη μικρή Lilibet αλλά και για την εποχή που πήγαινε σε auditions.

Όταν η Ellen Degeneres την ρώτησε αν είχε ξαναπάει στο τηλεοπτικό στούντιο όπου γινόταν η εκπομπή η Markle απάντησε: «Ναι, πάρκαρα στην πύλη 3 και ερχόμουν εδώ. Κι αυτό που ήταν πολύ ωραίο ήταν που οι φύλακες πάντα μου ευχόντουσαν καλή τύχη. Σήμερα που ήρθα ήταν πολύ διαφορετικά».

Ακόμη, η παρουσιάστρια μίλησε για τη φιλία της με τη Meghan. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν γνωρίστηκαν σε ένα καταφύγιο σκύλων και η Ellen την ενθάρρυνε να υιοθετήσει τον σκύλο της, Bogart. Tώρα η Meghan και ο Harry μένουν κοντά στο σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο η Lilibet βγάζει δοντάκια.

Η Meghan εμφανίστηκε με μία λευκή Oscar de la Renta μπλούζα με έντονα μανίκια, που συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες. Το συγκεκριμένο outfit της ταίριαζε πολύ και μας θύμισε τις κομψές εμφανίσεις που έκανε στο Παλάτι.