Χρυσό βραβείο, για το αγαπημένο σου ραδιόφωνο!

Χρυσό βραβείο, για το αγαπημένο σου ραδιόφωνο!

Το χρυσό, είναι μόνο η αρχή!!!

Με το Gold Award - την κορυφαία διάκριση στα ραδιόφωνα - βραβεύτηκε ο Ρυθμός Λάρισας 98,8 στην τελετή απονομής των Regional Media Awards, που διοργανώθηκαν για πέμπτη χρονιά από τη Boussias Communications.

Ο Ρυθμός Λάρισας πήρε την πρωτιά στην κατηγορία του περιφερειακού ραδιοφώνου πανελλαδικά, στο κομμάτι του 360ο branding που αφορά στη δημιουργία λογοτύπου και ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας. H καθιέρωση του brand και η "τοποθέτησή" του στην συνείδηση του Λαρισαϊκού κοινού ως ένα νεανικό, δυναμικό και "τοπικό" ραδιόφωνο ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον Ρυθμό Λάρισας 98,8. Μετά από αρκετό "brainstorming" αλλά κυρίως μελέτη και σχεδιασμό στρατηγικής ο Ρυθμός Λάρισας 98,8 προχώρησε στον σχεδιασμό λογοτύπου και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας που μετουσιώθηκε σε 360ο branding χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας.

Φυσικά για την επιτυχία αυτή, καταλυτική υπήρξε η συνδρομή της διαφημιστικής εταιρείας delta adv, με την Φανή Κωνσταντινίδη CEO της delta adv. & Marketing Director του Ρυθμού 98,8, να παραλαμβάνει το βραβείο.

Μέσα από αυτή τη βράβευση οι προβολείς στρέφονται στην προσπάθεια αυτών των μέσων της επαρχίας που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά τους.

Άλλωστε, όταν σου δίνεται η δυνατότητα να βραβευτείς τότε μόνο καταλαβαίνεις το δρόμο που έχεις διανύσει!