Πλημμύρισαν το δωμάτιο με δώρα για τον μπέμπη – Φωτογραφίες από το μαιευτήριο που βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη!

Πλημμύρισαν το δωμάτιο με δώρα για τον μπέμπη – Φωτογραφίες από το μαιευτήριο που βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη!

Το απόγευμα της Κυριακής 17/10 η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη κι από τότε οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα δεν έχουν τελειωμό!

Την πιο όμορφη, βέβαια, αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σύζυγός της, λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε ο μικρός, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ). Από την άλλη, η αγαπημένη τραγουδίστρια ενώ αναμένει να πάρει το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, είναι άκρως ενεργή στα social media και μάλιστα πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα δώρα που της έστειλαν στο μαιευτήριο για τον μικρό!

Είχε έναν δύσκολο τοκετό”

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.