GNTM: Το makeover των παιχτών!(video)

Οι μεγάλες αλλαγές που έφεραν εντάσεις, κλάματα και θυμό.

Το πολυαναμενόμενο make over του GNTM είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο με αρκετές εντυπωσιακές αλλαγές για αγόρια και κορίτσια. Φυσικά στεναχώριες, νεύρα και προβληματισμοί δεν έλειψαν όταν ήρθε η ώρα των αλλαγών.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να αφήσουν πίσω τους το παλιό τους look και από αγόρια και κορίτσια της διπλανής πόρτας να μεταμορφωθούν σε model materials από τα χέρια των experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε το έναυσμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Το GNTM έρχεται για να μετατρέψει απλά αγόρια και κορίτσια σε αληθινά next top models. Αποχαιρετήστε τον παλιό σας εαυτό και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο happily ever after».

Όπως τους ενημέρωσε η Ζεν, φέτος δεν θα έβλεπαν φωτογραφίες για inspo αλλά ο καθένας στον πάγκο του θα έβρισκε μια κάρτα με λέξεις κλειδιά για το look του.

Οι εντυπωσιακές αλλαγές ήρθαν από τα κορίτσια που είδαμε όλων των ειδών τα κουρέματα και τα χρώματα. Από κοντό καρέ, κλασσικά androgynous αλλά και 70’ς inspired looks όπως της Ραφαέλας. Ωστόσο, η κάρτα του Golden Pass Ειρήνη, έλεγε μια λέξη κλειδί που εκείνη δεν γνώριζε αναφέροντας το όνομα της Cher που σήμαινε πως θα κρατούσε τα μακριά μαλλιά της. Εκείνη όμως μην γνωρίζοντας την iconic τραγουδίστρια φρίκαρε και δεν συνεργαζόταν αντιμιλώντας σε όλους.

Δες τις αλλαγές των κοριτσιών και πώς αντιδρούσαν κατά τη διάρκεια: