Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Ο θρήνος του Light στο σημείο του τροχαίου!

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Ο θρήνος του Light στο σημείο του τροχαίου!

Ραγίζει καρδιές ο κολλητός του γνωστού τράπερ μετά τον θάνατό του.

 

 

 

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλο και οι θαυμαστές του γνωστού τράπερ Mad Clip που «έχασε» τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε σοβαρό τροχαίο στην Παραλιακή.

Στο σημείο όπου ο Πήτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το πραγματικό όνομά του βρήκε τραγικό θάνατο, λίγες ώρες αργότερα συγκεντρώθηκαν οι φίλοι του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ράπερ Light που ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε τα συντρίμμια της Porsche του αγαπημένου φίλου του. Σε βίντεο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ο νεαρός σπαράζει και ακούγεται να φωνάζει «Πάει, πάει».

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ήταν μόλις 34 ετών επέστρεφε από τον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητό του βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε κολώνα. Η πορεία του ανακόπηκε τελικά σε ένα δέντρο και το αμάξι μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια και να τον ανασύρουν τελικά χωρίς τις αισθήσεις του.