Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της η Κέισι Μίζιου – Η φωτογραφία που αναστάτωσε τα social!

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της η Κέισι Μίζιου – Η φωτογραφία που αναστάτωσε τα social!

Η Κέισι Μίζιου ήταν μία από τις παίκτριες του GNTM που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους και την εξέλιξή τους.

 

 

 

 

Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της ή και χωρίς αυτό, ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στα social media.

Όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες με τη φωτογραφία που ανέβασε η Εβελίνα Σκίτσκο, έτσι και στη φωτογραφία της Κέισι Μίζιου, τα likes και τα comments, έπεσαν βροχή!

Η τόπλες φωτογραφία της Κέισι Μίζιου

Το δημόσιο μήνυμα της Κέισι Μίζιου για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι Μίζιου θέλησε να στηρίξει δημόσια την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες για να δουλέψει σαν σερβιτόρα στη Μύκονο.

Η απόφαση αυτή της Παρασκευής, προκάλεσε μερικά σχόλια και η Κέισι από τη μεριά της θέλησε να κλείσει αυτά τα στόματα και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει κανείς από νεαρή ηλικία.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα, να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι».