Η απάντηση της κυβέρνησης στα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο!

Η απάντηση της κυβέρνησης στα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο!

«Τα θέματα αυτά τα αναλύουν όσοι τα έχουν σπουδάσει…»

 

 

 

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θέλησε να δώσει η κυβέρνηση μέσω της τοποθέτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

«Τώρα που δεν συμμορφώθηκε ο Τσιτσιπάς σας χάλασε...» Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον τενίστα ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος είναι γνωστός για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην πανδημία.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, με μία ανάρτηση - κόλαφο θέλησε να σχολιάσει πως σε λίγο καιρό ο τενίστας θα «αναγκαστεί» να πάρει πίσω τις δηλώσεις του μιας και θα δεχθεί πιέσεις από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία.

«Τώρα που είπε πως δεν "συμμορφώθηκε" ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.Ο κύριος Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης για το εμβόλιο αλλά για την προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα πρέπει να ακούμε περισσότερο τι λένε οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στο θέμα.

Έτσι απάντησε η κυβέρνηση στον Στέφανο Τσιτσιπά

«Είναι ένας σπουδαίος αθλητής, οι ικανότητες και η προσφορά του στη χώρα είναι αδιαμφισβήτητη. Εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητα του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τις σπουδές ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επιτρέψει να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό.

Τα θέματα αυτά τα αναλύουν ενημερώνουν την κοινωνία και τοποθετούνται όσοι τα έχουν σπουδάσει όσοι τα έχουν μελετήσει μέσα από το λειτούργημά τους το ιατρικό και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Σε αυτούς θα είναι καλό να ανατρέχουμε και θα έλεγα ότι όσοι μέσω της εξαιρετικής τους παρουσίας και επιδόσεων σε άλλους χώρους αποτελούν και σημείο αναφοράς για ευρύτερες κοινωνικές ομάδες καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιου είδους απόψεων», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τώρα που δεν συμμορφώθηκε ο Τσιτσιπάς σας χάλασε...» Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον τενίστα ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος είναι γνωστός για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην πανδημία. Ο Γρηγόρης Πετράκος, με μία ανάρτηση - κόλαφο θέλησε να σχολιάσει πως σε λίγο καιρό ο τενίστας θα «αναγκαστεί» να πάρει πίσω τις δηλώσεις του μιας και θα δεχθεί πιέσεις από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία. Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.