Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειροπέδες βγαίνει από την ΓΑΔΑ! Αυτό είναι το κελί του!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειροπέδες βγαίνει από την ΓΑΔΑ! Αυτό είναι το κελί του!

Απευθείας από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

 

 

 

 

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Κατά πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr:

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη δίωξή του για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό ηθοποιών, στην ίδια φυλακή που κρατείται με αντίστοιχες κατηγορίες και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις φυλακές της Τρίπολης και των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σeξουαλικά εγκλήματα. Ο λόγος είναι κυρίως για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των αδικημάτων των κατηγορουμένων.

Η διαδικασία προβλέπει ότι ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και κρατηθεί για 7 ημέρες σε ειδικό θάλαμο καραντίνας. Μετά το πέρας των επτά ημερών θα οδηγηθεί σε έναν από τους πέντε θαλάμους, στους οποίους θα συναντήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι πρώτες εικόνες από τον θάλαμο που θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνουν ένα σχετικά παλαιό κτίσμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους vip θαλάμους και τις ανέσεις τους που οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό.

Όπως και να είχε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως πριν από τη Δύση του ήλιου, καθώς δεν επιτρέπεται να ανοίξουν οι πύλες του σωφρονιστικού καταστήματος αργότερα.

Και ενώ ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι πλέον στην αρμοδιότητα του δικαστικού συμβουλίου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί που προφυλακίζονται όλοι οι βιαστές, προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες.

Στις ίδιες φυλακές, άλλωστε βρίσκεται και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται επίσης για βιασμό.