Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαζί στην χαλκιδική, μαζί και στο γυμναστήριο!(φωτο+video)

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαζί στην χαλκιδική, μαζί και στο γυμναστήριο!(φωτο+video)

Tο τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

 

 

 

 

Οι δυο τους μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος και να αποφεύγουν την οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική ζωή τους, ωστόσο κοινές φωτογραφίες τους έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Χαλκιδική με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη και δεν έχασαν την ευκαιρία να χαρούν τον έρωτά τους. Όσο οι φήμες για τη σχέση τους “φουντώνουν” τόσο οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Tlife, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στη θάλασσα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Οι δυο τους βρίσκονται σε παραλία της περιοχής Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Το ζευγάρι μπορεί να μένει σε διαφορετικές πόλεις, αλλά το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή τους, με την Ιωάννα το βράδυ της Τετάρτης να παίρνει το αεροπλάνο και να φτάνει ξανά στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, δεν αποχωρίζονται ούτε λεπτό ο ένας τον άλλον, μιας και πηγαίνουν μαζί μέχρι και γυμναστήριο! Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης δημοσίευσαν μερικά instastories κατά την διάρκεια της προπόνησης τους και όπως βλέπουμε βρίσκονται στον ίδιο χώρο!