«Η Θεσσαλία σε περιμένει να την ερωτευτείς»: Το σποτ της περιφέρειας διαφημίζει παντού τις ομορφιές της! βίντεο)

«Η Θεσσαλία σε περιμένει να την ερωτευτείς»: Το σποτ της περιφέρειας διαφημίζει παντού τις ομορφιές της! βίντεο)

Μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της οποίας προβάλλονται οι τουριστικοί προορισμοί και οι ομορφιές του τόπου μας, με σκοπό να προσελκύσει τουρίστες για το καλοκαίρι του 2021.

 

 

 

Μάλιστα όπως τόνισε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Τρίτης στην έδρα της περιφέρειας στη Λάρισα, διαφημιστικά έντυπά θα μοιραστούν σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας και επιπλέον ένα διαφημιστικό σποτάκι θα παίζει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Στόχο αποτελεί κυρίως η ελληνική αγορά ός φέτος, διότι όπως επισήμανε ο κ. Αγοραστος: «οι ξένες αγορές δεν ανοίγουν με τον ρυθμό και τον αριθμό που θέλαμε».

Ειδικότερα ο περιφερειάρχης τόνισε: «Βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο, η στρατηγική με την οποία κινούμαστε είναι ευέλικτη. Η ευελιξία αυτή συνίσταται στην διαδικασία που παίρνουμε από την αγορά και τις τάσεις αυτής. Αποφασίσαμε μια προβολή των προορισμών μας στην ελληνική αγορά, γιατί οι ξένες αγορές δεν ανοίγουν με τον ρυθμό και τον αριθμό που θέλαμε. Κάνουμε ένα διαφημιστικό πρόγραμμα με την «marketing Greece», ακολουθώντας μια συγκεκριμένη στρατηγική.

Διαφημίζουμε τους προορισμούς μας. Έχει ξεκινήσει η επισκεψιμότητα στο θαλάσσιο μουσείο, τα Μετέωρα, το Πήλιο, τα νησιά μας, τα παράλια της Λάρισας, τη λίμνη Πλαστήρα, τους θρησκευτικούς μας προορισμούς, αλλά και τα μνημεία.

Με την σειρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για τον τουρισμό κ. Γιάννης Μπουτίνας, υπογράμμισε: «Το πλάνο μας είναι να δώσουμε μια σημαντική ώθηση των ανθρώπων που κινούνται μέσα από τα περιφερειακά αεροδρόμια και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αυτό της Θεσσαλιονίκης και μέσα από έντυπα καλούμε τον κόσμο να έρθει να γνωρίσει την καρδιά της Ελλάδας, την Θεσσαλία. Παράλληλα με ένα σποτάκι μέσα από όλα τα κανάλια θα διαφημίζουμε την Θεσσαλία, καλώντας τον κόσμο να έρθει να την γνωρίσει».