Επιστρέφουν τα Φιλαράκια – Αυτή είναι η ημερομηνία του νέου επεισοδίου!(trailer)

Επιστρέφουν τα Φιλαράκια – Αυτή είναι η ημερομηνία του νέου επεισοδίου!(trailer)

Αν είστε κι εσείς φαν της επιτυχημένης σειράς, «Τα Φιλαράκια», τότε σίγουρα θα είστε ενθουσιασμένοι με τη είδηση πως σε λίγο καιρό πρόκειται επιτέλους να δούμε το ένα και μοναδικό επεισόδιο το οποίο γυρίστηκε για το πολυσυζητημένο reunion!

 

 

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως θα δούμε την επιστροφή της σειράς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστή η ημερομηνία, η οποία εννοείται καθυστέρησε και λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν με τον κορωνοϊό.

Το teaser της επιστροφής της σειράς «Φιλαράκια»

Στο βίντεο που ανέβασε το κανάλι βλέπουμε τους έξι πρωταγωνιστές να περπατούν με γυρισμένη την πλάτη ενώ στο τέλος ανακοινώνεται η ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία προγραμματίστηκε για τις 27 Μαΐου!

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια - «Με έστελνε να πάρω ναρκωτικά ενώ ήμουν έγκυος»

Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι, ή αλλιώς του Τσάντλερ που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Τα Φιλαράκια, δε δίστασε να κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη, σχολιάζοντας πως όταν ήταν έγκυος, την έστελνε να πάρει ναρκωτικά για εκείνον.

«Ήμουν 5 μηνών έγκυος και αναγκαζόμουν να εκτελώ τις παραλαβές για λογαριασμό του τακτικά. Ο ίδιος μου έλεγε πως κανένας αστυνομικός δεν θα σταματούσε για έλεγχο μια έγκυο», κατέθεσε.

«Άλλοτε οι σακούλες περιείχαν χάπια ή κοκαΐνη, άλλοτε ηρωΐνη ή κρακ, ποτέ δεν ήξερα τι να περιμένω», σχολίασε η Edwards, η οποία δήλωσε πως έκανε την εξυπηρέτηση στον Πέρι για να τον αποτρέψει, μεταξύ άλλων, από το να συλληφθεί ή να εντοπιστεί από τους παπαράτσι.

«Πολλές φορές σκέφτομαι, τι φίλη ήμουν γι’ αυτόν; Αλλά με έκανε να νιώθω ενοχικά όποτε αρνιόμουν να τον βοηθήσω, λέγοντας ότι θα πήγαινε ο ίδιος στο σημείο παραλαβής, γιατί πρώτον δεν ήθελα να τον αφήσω να οδηγήσει στην κατάστασή του, και δεύτερον φοβόμουν να τον αφήσω να τριγυρνάει εκτεθειμένος στους δρόμους», εξήγησε.

Η Edwards, βέβαια, παραδέχτηκε ότι ο Πέρι δεν την έστελνε να συλλέξει ναρκωτικά για λογαριασμό του με το αζημίωτο.

«Έβγαζα πολλά χρήματα», δήλωσε. «Πολλές φορές με έστελνε να παραλάβω ναρκωτικά 3 ή 4 φορές τη μέρα, και κέρδιζα 3.000 δολάρια ή και 4.000. Μου έλεγε πάντα ότι τα λεφτά δεν είναι θέμα. Ο Μάθιου θα μπορούσε να έχει αποσυρθεί πριν από χρόνια και θα εξακολουθούσε να είναι εκατομμυριούχος, αλλά νομίζω ότι του αρέσει να δουλεύει».

Μετά την επιτυχία του στην σειρά «Τα Φιλαράκια», ο Πέρι ξεκίνησε να δουλεύει στην σειρά «Mr. Sunshine», οπότε και η Edwards τον επισκεπτόταν στα στούντιο της Paramount για να του δώσει την δόση του.

«Έφτανα στην πόρτα και αναρωτιόμουν, πώς μπορεί να δουλεύει σε αυτή την κατάσταση; Δεν ήταν από τους λειτουργικούς εξαρτημένους. Η εξάρτηση φαινόταν καθαρά στο πρόσωπό του, δεν ξεγέλαγε κανέναν», θυμάται η Edwards.

Η σειρά στην οποία έπαιζε τότε ο Πέρι ακυρώθηκε ύστερα από μία σεζόν και ίδιος βρέθηκε χωρίς δουλειά και έχοντας απομακρυνθεί από όλους του τους φίλους.

«Μια μέρα τον βρήκα κολλημένο στον καναπέ του σπιτιού του. Τα χέρια του ήταν κυριολεκτικά κολλημένα στα πόδια του, με κόλλα, την οποία προσπαθούσα να του αφαιρέσω με ασετόν. Τον ρώτησα πού ήταν η προσωπική βοηθός του και μου είπε ότι τηλεφωνούσε στο κέντρο απεξάρτησης. Του είπα ότι μου φαίνεται καλή ιδέα», είπε η Edwards.

Ο Μάθιου Πέρι φαίνεται, πάντως, πως έχει επιτέλους αφήσει αυτή την εποχή πίσω του για τα καλά.

Ο ηθοποιός είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο, επειτειακό επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» που αναμένεται να κυκλοφορήσει με το νέο έτος, ενώ ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο του με την νέα του σύντροφο, Molly Hurwitz.