Σάρον Στόουν: Την κακοποίησε ο παππούς της με συνεργό τη γιαγιά της!

Σάρον Στόουν: Την κακοποίησε ο παππούς της με συνεργό τη γιαγιά της!

Την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο μαζί με την αδελφή της όταν ήταν παιδιά!

 

 

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε η Σάρον Στόουν στα νέα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Beauty of Living Twice».

Η 63χρονη σταρ του Χόλυγουντ μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια και παραλίγο να χάσει τη ζωή της, αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από τον παππού της, όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σάρον Στόουν διηγείται στο βιβλίο της ότι τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν μικρές. Τότε, η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο παππούς τους ασέλγησε πάνω τους.

Μάλιστα, όπως περιγράφει, όταν εκείνος πέθανε, και η ίδια ήταν 14 ετών, θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός. «Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

To σοβαρό πρόβλημα υγείας της Σάρον Στόουν

Το 2001 η καλλονή ηθοποιός σε ηλικία 43 ετών υπέστη εγκεφαλικό, το οποίο κόντεψε να της στοιχήσει τη ζωή. Όπως έγραψε η ίδια στο βιβλίο της, τότε είχε δει ένα όραμα με τρεις φίλους της που είχαν φύγει από τη ζωή, χωρίς να τους κατονομάζει. Τα τρία αυτά πρόσωπα της «ήταν δίπλα της στην εντατική» και τη συμβούλεψαν να μη φοβάται: «Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του». Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει».

H χειρουργική επέμβαση διήρκησε 7 ώρες και τελικά τα κατάφερε! Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν έγραψε: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».