MasterChef 5 – Ηρώ: «Η αποχώρησή μου είναι δίκαιη!»

MasterChef 5 – Ηρώ: «Η αποχώρησή μου είναι δίκαιη!»

Ποια παίκτρια θεωρεί απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού μαγειρικής;

Μετά από μία επεισοδιακή δοκιμασία, η Ηρώ ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 5.

Το πρωί της Τετάρτης η Κρητικιά μαγείρισσα μίλησε από τα Χανιά στη «Φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

«Ήταν μια έντονη εμπειρία με πολλές συγκινήσεις. Υπήρχε ανταγωνισμός. Η Μαργαρίτα είναι το φαβορί του φετινού διαγωνισμό. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της. Πιστεύω θα πάει πολύ δυνατά και θα έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην αποχώρησή της δήλωσε: «Είναι δίκαιη με βάση τον υγειονομικό κανόνα του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό. Υπήρχε αστοχία με το μπλέντερ και το ένα λάθος έφερε το άλλο. Έκανα το λάθος και δεν μπορούσα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου».

Η Ηρώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την πολυσυζητημένη Μαρίνα: «Άκουσα από τον εξώστη ότι η Μαρίνα είπε: "Πάρε σπάτουλα, κάνε, δείξε...”. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι εγώ αυτή που θα την κρίνω. Σίγουρα ο εξώστης είναι βοηθητικός και θα έπρεπε να βοηθάει τα παιδιά που είναι κάτω κι όχι να τα στέλνει μια ώρα νωρίτερα. Αυτό είναι όμως το άσχημο το διαγωνισμού, η στρατηγική. Η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια κι έβγαλε τα ματάκια της… Άκουσα τη Μαρίνα, αλλά δεν ξέρω αν επηρεάστηκα. Ήταν όμως καταλυτικό, αλλά δε θα δώσω ευθύνες σε κανέναν».

«Μέσα στο σπίτι υπήρχαν εντάσεις, ίντριγκες, τις οποίες δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω σε τόσο υψηλό βαθμό και για αυτό αποχώρησα. Αποχώρησα και είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η νεαρή σεφ.