Κούγιας για Λιγνάδη: «Όλες οι καταγγελίες καταρρέουν. Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας»(video)

Κούγιας για Λιγνάδη: «Όλες οι καταγγελίες καταρρέουν. Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας»(video)

Με την φράση δεν έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου τόσο χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Αποκάλυψε ότι δυο Αιγύπτιοι 15 και 17 ετών τον καταγγέλουν.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού ο οποίος μεταφέρθηκε και πάλι στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται κατέθεσαν αίτηση ακυρώσεως της προδικασίας όπως είπε ο κ. Κούγιας και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο κ. Κούγιας ο οποίος αποκάλυψε ότι οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι, είπε ότι μαζί με τον κ. Λινγάδη εμφανίστηκαν σήμερα στην ανακρίτρια για να ζητήσουν την ακύρωση της διαδικασίας καθώς όπως υποστηρίζουν ο εισαγγελέας περιόρισε το αποδεικτικό υλικό μόνο στην κατάθεση των παθόντων.

«Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ως δράστης δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφα των καταγγελιών», είπε ο κ. Κούγιας.

Είπε ακόμα ότι είναι μια μικρή δικογραφία 10 φύλλων και οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι. «Ο ένας καταγγέλει τον κ. Λιγνάδη ότι είχαν μέρα παρά μέρα σεξουαλικές επαφές και μια ημέρα ο κ. Λιγνάδης τον εξανάγκασε να του κάνει πεολειχία μια ημέρα του Αυγούστου του 2010 και αυτό είναι είναι δυο μήνες πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια. Ο δεύτερος την περίοδο που καταγγέλει την πράξη ήταν μια ημέρα πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια».

Ο κ. Κούγιας συνέχισε λέγοντας ότι ο δεύτερεος καταγγέλει ότι σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο τον εξανάγκασε να του κάνει πρωκτολειχία.

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι και οι δυο καταγγελίες καταρρέουν καθώς τις δυο ημερομηνίες που αναφέρουν οι καταγγέλοντες ο πελάτης του δεν ήταν στα σημεία που αναφέρουν.