Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του!

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του!

Τι είπε ο σεφ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο γνωστός σεφ θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δε γνώριζε ποια είναι η σύντροφός του, μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη.

Η αγαπημένη του Άκη είναι νοσηλεύτρια. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, λέγεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και γνώρισε τον Άκη Πετρετζίκη μέσα από τα social media.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας έκανε ένα live στο Instagram και για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια το ευτυχές γεγονός!

Δέχτηκε δεκάδες ευχές για το μωρό από διαδικτυακούς του φίλους: «Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας» ήταν το μήνυμα ενός follower. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…» αρκέστηκε να πει ο σεφ.

Αν και οι φήμες λένε, όπως έγραψε και η Real News, ότι το ζευγάρι περιμένει αγόρι, ο γνωστός σεφ στο story που είχε κάνει στο Ιnstagram, το loading το είχε γράψει με ροζ γράμματα.

Εν τω μεταξύ και στο χθεσινό live που έκανε, όταν διάβαζε το μήνυμα του follower που του ευχόταν για το μωρό και μάλλον του έλεγε με το καλό ο μπέμπης, εκείνος διάβασε με το καλό το μ...ωρό σας!

Λίγος καιρός μένει ακόμα για να δούμε τελικά αν ο Άκης θα κάνει αγοράκι ή κοριτσάκι!