Λάμπρη – Αναστασοπούλου: Οι αιχμηρές αναρτήσεις για την παραίτηση Λιγνάδη!

Λάμπρη – Αναστασοπούλου: Οι αιχμηρές αναρτήσεις για την παραίτηση Λιγνάδη!

Παραιτήθηκε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου!

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, τονίζοντας με επιστολή του πως πήρε αυτή την απόφαση ύστερα από αναφορές στο πρόσωπό του, χωρίς -όπως επισήμανε- να υπάρχουν επίσημες καταγγελίες.

Η δήλωση της Λίνας Μενδώνη για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη «Ο Δημήτρης Λιγνάδης χθες αργά το απόγευμα, μου έστειλε την παραίτησή του. Ο ίδιος μέσα στην επιστολή παραίτησης αναφέρει και τους λόγους. Ξέρετε, μέσα σ' αυτό το τοξικό κλίμα ο καθένας έχει αντοχές και δεν μπορούμε να τις παραγνωρίζουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του πόσο μπορεί να δεχτεί και να ανεχθεί οποιεσδήποτε φήμες, γιατί πρέπει να πω ότι μέχρι σήμερα που μιλάμε κάποια καταγγελία επώνυμη δεν υπάρχει. Από την άλλη πλευρά, ο καθένας έχει την ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως εκείνος κρίνει είτε αφορούν φήμες είτε αφορούν καταγγελίες. Επαναλαμβάνω για το συγκεκριμένο πρόσωπο καταγγελίες -μέχρι σήμερα που μιλάμε- επώνυμες δεν έχουν υπάρξει», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Κυριακής.

Την παραίτηση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο, οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Αγγελική Λάμπρη.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη έγραψε στα Instastories «Μεγάλη μέρα», ενώ η δεύτερη σχολίασε: «Στο καλό».