Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλάει πρώτη φορά για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει!

Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλάει πρώτη φορά για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει!

Η εισαγωγή δύο φορές στο νοσοκομείο και το Survivor!

Η νικήτρια του GNTM 2019 και μία από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, που αποχώρησε πρόωρα από το ριάλιτι επιβίωσης μιλά πρώτη φορά για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί.

Ο λόγος φυσικά, για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε δύο φορές στο νοσοκομείο και αυτό την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Survivor, μπήκα δύο φορές στο νοσοκομείο. Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη, ζαλάδες… Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω και εκεί είπα ‘’Αυτό δεν είναι παιχνίδι’’. Αν δεν έφευγα θα με έπαιρναν με φορείο …», εξομολογήθηκε το 24χρονο μοντέλο στο περιοδικό Ok! και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Μάλιστα, μίλησε για πρώτη φορά για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί:

«Έχω αυτοάνοσο νόσημα, έχω ψωρίαση η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομα αυξομείωση βάρους εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν τώρα ξανά θα είχα πρόβλημα , γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση».