Jennifer Lawrence: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Πού θα τη δούμε;

Jennifer Lawrence: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Πού θα τη δούμε;

Jennifer Lawrence attends the 12th annual Veuve Clicquot Polo Classic at Liberty State Park on Saturday, June 1, 2019, in New Jersey. (Photo by Greg Allen/Invision/AP)

Θα τη δούμε στο Netflix

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε σε κάτι νέο. Αφού προτάθηκε για Όσκαρ τέσσερις φορές σε έξι χρόνια, η διάσημη ηθοποιός απουσίαζε από τη μεγάλη οθόνη. Η τελευταία φορά που είδαμε τη Lawrence ήταν το 2019 σε μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία «X Men: Dark Phoenix». Τώρα, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Netflix «Don’t Look Up», μαζί με μία πλειάδα ηθοποιών της «πρώτης γραμμής», όπως τον Leonardo DiCaprio, τη Meryl Streep, την Cate Blanchett, τον Timothée Chalamet και τον Matthew Perry.

Οι εκπλήξεις με το καστ των ηθοποιών δε σταματούν εκεί καθώς την ομάδα των καταξιωμένων ηθοποιών θα συμπληρώσει η τραγουδίστρια Ariana Grande και ο ράπερ Kadi Kadi.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Άνταμ Μακέι, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Lawrence και DiCaprio θα υποδυθούν δύο αστρονόμους χωρίς μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη και πρόκειται να την καταστρέψει.

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 στην πλατφόρμα.