GNTM 3: Κάνει την έκπληξη το Star – Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας!

GNTM 3: Κάνει την έκπληξη το Star – Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας!

GNTM 3: Οι ιθύνοντες του Star έκαναν γνωστό πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας θα έχει τη συμμετοχή τόσο κοριτσιών όσο και αγοριών.

To ριάλιτι μόδας επιστρέφει την επόμενη σεζόν στις οθόνες μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο οποίος ετοιμάζεται να προβεί σε καινοτομία που αναμένεται να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης. Το νέο Greece Next Top Model θα απαρτίζεται τόσο από κορίτσια όσο και από διαγωνιζόμενα αγόρια, με τους ιθύνοντες του καναλιού να ενσωματώνουν για πρώτη φορά άνδρες στο ριάλιτι.

Το Star μέσω τηλεοπτικού σποτ έκανε γνωστή το νέο φορμάτ χθες το βράδυ. Τα δεδομένα του ριάλιτι μόδας ανατρέπονται καθώς σε αυτόν θα λάβουν μέρος τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε βίντεο με το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική αίτηση για το «GNTM 3» και στην ανακοίνωση αναφέρεται το εξής:

«Ο τρίτος κύκλος του «GNTM» επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modeling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι «βασίλισσες» της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;».