«MasterChef 4»: Ξέσπασε ο Λασκαρίδης και έδειξε on camera χαρτί που «καίει» τους συμπαίκτες του (video)

«MasterChef 4»: Ξέσπασε ο Λασκαρίδης και έδειξε on camera χαρτί που «καίει» τους συμπαίκτες του (video)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λασκαρίδης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του «MasterChef 4» της Δευτέρας. Τι συνέβη;

Έξαλλος κατηγόρησε πως η Κατερίνα Λένη, η Μαρία Μπέη, η Ντέμη Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος στοιχημάτιζαν για το ποιος θα κερδίσει στη δοκιμασία αποχώρησης ενώ ήταν στον εξώστη και έδειξε στην κάμερα το χαρτί που έγραφαν τα στοιχήματα.

«Τα σημερινά μόνο γελοιότητες μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να κάθεσαι πίσω, όταν φαίνεσαι στεναχωρημένος επειδή κάποιος είναι κάτω, στον τάκο, και να παίζεις στοιχήματα στα παρασκήνια για το ποιος θα νικήσει, ο Ηλίας ή ο Κώστας. Ξεφτίλες είμαστε. Αυτό είναι το χαρτάκι που έγραφαν ο Μπέλλος, η Μαρία, η Κατερίνα, η Ντέμη και κάποια άλλα παιδιά μέσα και στοιχημάτιζαν για το ποιος θα γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Και είχαν και το θράσος να μου πουν να στοιχηματίσω. Με αυτό το χαρτί θα χαρακτηρίσω τον καλό, το κακό και τον χειρότερο, όχι μαγειρικά, αλλά στη ψυχή. Βλέπουμε τον καλό που είναι ο Μπέλλος, την κακή που είναι η Κατερίνα και τη χειρότερη που είναι η Ντέμη στη συγκεκριμένη περίπτωση που τη μία κλαίει πάνω στον εξώστη και την άλλη πάει και παίζει στοιχήματα πίσω στα παρασκήνια».