ΜΕLΙSSES | Ενισχύουν οικονομικά τα νοσοκομεία μέσα από το νέο τους music video!

ΜΕLΙSSES | Ενισχύουν οικονομικά τα νοσοκομεία μέσα από το νέο τους music video!

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, καινοτομούν και προχωρούν σε μία σημαντική φιλανθρωπική κίνηση, εν μέσω των ιδιαίτερων περιστάσεων που ζούμε, με αφορμή το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά»!

https://www.instagram.com/p/B-HrJmlh456/

Θέτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού, αλλά και επιβραβεύοντας τη δημιουργικότητα, οι ΜΕΛΙSSES αποφάσισαν να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού!

Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video και καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο melissesfootage@gmail.com, έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις. Οι πιο ταιριαστές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομα τους στα credits.

Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη, κυκλοφορεί, από την Panik Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, μετά τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί». Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart και μπήκε στο top20 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των super hits που μας έχουν χαρίσει οι ΜΕΛΙSSES.