Justin Timberlake – Η άγνωστη σχέση του με τον Kobe Bryant!

Justin Timberlake – Η άγνωστη σχέση του με τον Kobe Bryant!

Στην άγνωστη σχέση του με τον Kobe Bryant αναφέρθηκε ο Justin Timberlake.

Ο 38χρονος τραγουδιστής ανέφερε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι γνώρισε τον τον μύθο των LA Lakers όταν ήταν ακόμη έφηβοι και εξέφρασε τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του.

«Ήμουν μαγεμένος με όσα μπορούσες να κάνεις με μία μπάλα του μπάσκετ και γνώριζα ότι το ταλέντο σου ξεπερνούσε τα φυσικά σου χαρίσματα και έφτανε μέχρι τη νοοτροπία σου. Μία νοοτροπία που θα ακολουθούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και εξακολουθώ να την ακολουθώ καθημερινά. Με το πέρασμα των ετών, σε έβλεπα να κάνεις πράγματα που φαίνονταν ανθρωπίνως αδιανόητα. Και μέσα από τα σκαμπανεβάσματα, τα πρωταθλήματα και τους τραυματισμούς, παρέμεινες ανένδοτος για τη νοοτροπία σου», είπε ο Justin Timberlake.

Στη συνέχεια την τελευταία συζήτηση που έκανε με τον Kobe Bryant:

«Η τελευταία συζήτηση που κάναμε ήταν για την πατρότητα και τι σημαίνει. Αυτή είναι η αληθινή κληρονομιά που θα αφήσουμε, πέρα από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτόν τον κόσμο. Ποια είναι τα παιδιά μας και ποιοι όμορφοι άνθρωποι θα γίνουν. Υποθέτω τώρα, χωρίς να μπορώ να βρω τα λόγια, αυτή η ταύτιση είναι πιο συγκλονιστική για μένα».