GNTM-Μαρία αγρότισσα: «Στην τηλεόραση δεν έδειξαν ποτέ τον καβγά με την…»

GNTM-Μαρία αγρότισσα: «Στην τηλεόραση δεν έδειξαν ποτέ τον καβγά με την…»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2019 ως Μαρία η αγρότισσα, επειδή αυτή ήταν η δουλειά της μέχρι σήμερα, είναι πλέον ένα απ’ τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της Ελλάδας.

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YouWeekly, και μίλησε για την εμπειρία της μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, ενώ αποκάλυψε κι έναν καβγά που δεν είχαμε δει στην τηλεόραση.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη Υπήρξε καβγάς μεταξύ των κοριτσιών που πέρασε απαρατήρητος γιατί είχαν κλείσει οι κάμερες;

Έχει γίνει καβγάς με τη Σουζάνα. Ήταν η ημέρα που είχε επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Μας ρώτησε αν είχαμε κάποιο έξτρα μαγιό να της δώσουμε για να βουτήξει μαζί μας στην πισίνα. Όλες οι κοπέλες είπαμε να της δώσουμε και εκείνη ξαφνικά γυρνά και μας λέει «θα πάρω από την Κάτια που είναι η πιο καθαρή». Η Κέισι της απάντησε λέγοντας «συγγνώμη, οι υπόλοιπες είμαστε βρώμικες;» και φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, μετά τσακωθήκαμε πολύ άσχημα μαζί της. Ποτέ δεν βγάζαμε άκρη με την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της Σουζάνας.

Σε συγκίνησε η κίνηση της Κέισι που σου ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε πει για σένα;

Η Κέισι με πήρε τηλέφωνο την ίδια μέρα που παίχτηκε το επεισόδιο λέγοντάς μου «δεν έχω δικαιολογία, απλά συγγνώμη». Ήταν από τα πιο ντόμπρα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα, γι' αυτό και συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία.