Αποκλειστικό GNTM: Το κλάμα της Κάτιας και η απρόσμενη αποχώρηση!(video)

Αποκλειστικό GNTM: Το κλάμα της Κάτιας και η απρόσμενη αποχώρηση!(video)

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, οι διαγωνιζόμενες ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο.

Η χαρά, οι εκπλήξεις, αλλά και τα χαμόγελα έχουν την τιμητική τους, μιας και οι παίκτριες του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς δηλώνουν ευτυχισμένες που βρίσκονται σε μία από τις πρωτεύουσες της μόδας.

Τα μοντέλα θα φορέσουν ρούχα που φέρουν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών και θα ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από τη «Φωλιά των Κου Κου» βλέπουμε την Κάτια να μην πιστεύει όλο αυτό που ζει και να ξεσπά σε κλάματα.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια ξεκινούν fitting, καθώς η κάθε μία θα κάνει πασαρέλα με 4 διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το άγχος και η αγωνία δε λείπουν ενώ οι λεπτομέρειες μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Στη φωτογράφηση, που ακολουθεί, οι τοπ5 προσπαθούν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’. Αυτό θα είναι και το κλικ, που θα φτάσει στους κριτές και θα ολοκληρώσει την ετυμηγορία τους.

Ωστόσο, μετά τη δοκιμασία, η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει ότι μία από τις κοπέλες θα πρέπει να πακετάρει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από το Μιλάνο.