Άννα Βίσση – «Φλεγόμενος Τροχός»: Το νέο teaser για το εντυπωσιακό music video!

Άννα Βίσση – «Φλεγόμενος Τροχός»: Το νέο teaser για το εντυπωσιακό music video!

Η Άννα Βίσση μας ανεβάζει στον «Φλεγόμενο Τροχό», με το music video της ομότιτλης επιτυχίας της που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες! Εντείνοντας ακόμα περισσότερο την προσμονή, στη δημοσιότητα δόθηκε το τρίτο και τελευταίο teaser που εντυπωσιάζει.

Η δυνατή και με ηλεκτρονικά στοιχεία μπαλάντα οπτικοποιείται με ένα κινηματογραφικό music video, με βασικό θέμα την κυκλική, θεϊκή, δύναμη της αγάπης, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals.

Στο τρίτο teaser, η εσωτερική πάλη με τον έρωτα μαίνεται αδιάκοπα, καθώς η «μάχη» με τον δαίμονα κορυφώνεται. Άραγε, η δύναμη της αγάπης θα καταφέρει να επικρατήσει;

Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως μέσα από το πρόσφατο album «Ηλιοτρόπια». Το album, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, βρέθηκε αμέσως στο no1 των ψηφιακών charts, ενώ επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες ήταν no1 στο IFPI Albums Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, παραμένοντας στο top5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αυτή την περίοδο και μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, η Άννα Βίσση προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο «Hotel Ερμού», όπου θα βρίσκεται, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.