Εμίλια Κλαρκ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές του GOT!

Εμίλια Κλαρκ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές του GOT!

Για το πόσο δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα με τις ερωτικές σκηνές που είχε ο ρόλος της στο Game of Thrones, μίλησε πρόσφατα η Εμίλια Κλαρκ στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ.

«Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Ότι ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και θα όλα είναι εντάξει», είπε χαρακτηριστικά η «Μητέρα των Δράκων».

Όπως τόνισε, οι γυμνές σκηνές ήταν απαραίτητες για τον ρόλο της «Καλίσι», αλλά η ίδια θεωρεί ότι η στάση της θα ήταν εντελώς διαφορετική αν τα γυρίσματα γίνονταν σήμερα που είναι μεγαλύτερη.

Η ηθοποιός πήρε τον ρόλο όταν στα 23 της, όταν ξεκινούσε και την καριέρα της και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, εκεί «πάτησαν» οι παραγωγοί της σειράς για να την πείσουν να δεχθεί να κάνει τις γυμνές σκηνές.

Η Κλαρκ προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη λέγοντας πως ο συμπρωταγωνιστής της, Τζέισον Μαμόα, ήταν αυτός που την βοήθησε πολύ στη σειρά.

«Ο Τζέισον είχε εμπειρία, είχε κάνει ένα σωρό πράγματα και μου είπε: ''Ε γλύκα αυτό πρέπει να γίνει έτσι, ενώ αυτό πρέπει να γίνει αλλιώς''. Ήταν τόσο ευγενικός και προσεχτικός μαζί μου. Με φρόντισε και με βοήθησε πολύ σε ένα περιβάλλον που ήξερα πως χρειαζόμουν φροντίδα.Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή ήμουν που ήταν εκείνος δίπλα μου, γιατί θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλαρκ.

Στο τέλος είπε ότι τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά και ότι η ίδια είναι πιο συνειδητοποιημένη με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι.