Τι είπε ο Λιάγκας για την Κατερίνα του GNTM2 και τον «έκραξε» όλο το διαδίκτυο (video)!

Τι είπε ο Λιάγκας για την Κατερίνα του GNTM2 και τον «έκραξε» όλο το διαδίκτυο (video)!

Την τελευταία δοκιμασία του GNTM σχολίασε στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Τρίτης, κατακρίνοντας το plus size μοντέλο του παιχνιδιού, την Κατερίνα Πεφτίτση. Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά και τα παραπανήσια κιλά έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι σόου και της πεποίθησης της ότι μπορεί να γίνει μοντέλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής άρχισε τα επικριτικά σχόλια για την κοπέλα και … το «είδος» της λέγοντας: «Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα».

Ο Λιάγκας, όπως βλέπετε, δεν είναι υπέρ της ύπαρξης plus size μοντέλων και συνεχίζει σχολιάζοντας ότι: «Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία, είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή όμως και ξαπλώνει στην παραλία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα! Συγγνώμη κιόλας! Είναι άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο ότι αποδεχόμαστε τον οποιονδήποτε».

Χαμός γίνεται στα social media για τα σκληρά λόγια του, εφόσον άνθρωποι ανεξαρτήτου βάρους ή ύψους έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μοντέλα. Δεν μετράνε πλέον αυτά, σημαντικό είναι να έχεις προσωπικότητα, πάθος για ό,τι κάνεις και … ωραίες πόζες.