Χριστίνα Μπόμπα: Οι διακοπές στη Μύκονο με την κουμπάρα και τις φίλες της!(φωτο)

Χριστίνα Μπόμπα: Οι διακοπές στη Μύκονο με την κουμπάρα και τις φίλες της!(φωτο)

Στο Νησί των Ανέμων βρίσκεται πάλι η Χριστίνα Μπόμπα! 

Αφού επέστρεψε στην Αθήνα για λίγες μέρες μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με σκοπό να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακόμισή τους στο νέο σπίτι στο Κολωνάκι, η Χριστίνα ταξίδεψε ξανά για… Μύκονο!

Από την άλλη, ο Mr Survivor κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Φυσικά μαζί τους βρίσκονταν και οι κουμπάροι τους και στενοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, τα δύο ζευγάρια απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και δε σταματούν τις βόλτες με το σκάφος!

Λίγο πριν επιστρέψουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Χριστίνα και τον Σάκη να αποβιβάζονται από το σκάφος, για να πάνε να γευματίσουν σε πολυσύχναστο εστιατόριο.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους λουόμενους στην παραλία αλλά και από τους θαμώνες του εστιατορίου. Οι δυο γυναίκες φορώντας τα μαγιό τους και καυτά σορτσάκια έκλεψαν τις εντυπώσεις…

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε το παρών σε ένα ultra white και λαμπερό πάρτι στο νησί των Ανέμων!

Απαστράπτουσα στα λευκά, η καλλονή σύζυγος του παρουσιαστή έκλεψε τις εντυπώσεις και πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ με την αδερφή της Ελίνα και την κολλητή της, Βάσια Κωσταρά.