Η Χριστίνα Παππά έγινε 50 και γιόρτασε με αγαπημένους φίλους στη Μύκονο!(φωτο)

Η Χριστίνα Παππά έγινε 50 και γιόρτασε με αγαπημένους φίλους στη Μύκονο!(φωτο)

ΗΧριστίνα Παππά γιόρτασε τα γενέθλιά της πριν μερικές ημέρες στη Μύκονο στο εστιατόριο του γιου της, Δημήτρη.

Η ηθοποιός έγινε 50 χρονών και το γιόρτασε με τον γιο της και αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Πέτρος Κωστόπουλος, Γιώργος Λιάγκας, Βίκυ Κάβουρα, Χρύσα Κλούβα, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Νίκος Γεωργιάδης, Νικολέττα Καρρά κ.α.

«Αν είσαι όμορφη και χαζή, δεν νομίζω ότι μπορείς να πας μπροστά. Αν είσαι όμορφη και έξυπνη, αν τα έχεις και τα δύο δηλαδή, θα τα καταφέρεις. Εγώ δεν χρησιμοποίησα την εμφάνισή μου ποτέ! Κι αυτό γιατί δεν καταλάβαινα ότι ήμουν όμορφη. Μου έλεγαν πόσο ωραίο κορίτσι ήμουν και δεν το πίστευα. Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι υπήρξα όμορφη γυναίκα. Τώρα που βλέπω φωτογραφίες μου από παλιά», έχει πει σε συνέντευξή της.

«Όταν θα σε δουν με έναν άνθρωπο, σου προσάπτουν σχέση. Εγώ το λέω ξεκάθαρα. Είμαι μόνη μου έναν χρόνο. Και ενώ στο παρελθόν έχω κάνει σχέση με μικρότερο και δεν το θεωρώ κακό, σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα σχέση με μικρότερο. Θέλεις έναν άνθρωπο να μπορείς να στηριχτείς, να πεις πέντε πράγματα, να σε βοηθήσει ψυχολογικά. Θέλω έναν άντρα μεγαλύτερο από εμένα», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

«Δεν νομίζω ότι παιδεύω τους άντρες . Αν, όμως, με πειράξουν, μετά τους παιδεύω πάρα πολύ. Συγχωρώ μία, συγχωρώ δύο αλλά αν με παραπειράξεις… το κρατάω μανιάτικο! Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με το αμάξι μου για να δω αν με απατάει. Ευτυχώς δεν διαπίστωσα κάτι ύποπτο. (γέλια) Και κινητό έχω ψάξει!

Όταν έχεις μια σχέση δεν υπάρχουν μυστικά».

«Ψυχολογική βία ναι… Είναι κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια. Σωματική δεν θα το επέτρεπα. Έχω ρίξει ξύλο! Δεν το μετάνιωσα, όμως, γιατί τα ήθελε… ο πισινός του! Έχω φάει ένα χαστούκι από τον πρώτο μου σύζυγο. Αλλά την ίδια κιόλας μέρα χωρίσαμε».