O Πέτρος Κωστόπουλος Αποκαλύπτει Πώς Έβγαλε 2,3 Εκατομμύρια Ευρώ Ενώ Είχε Πτωχεύσει!

O Πέτρος Κωστόπουλος Αποκαλύπτει Πώς Έβγαλε 2,3 Εκατομμύρια Ευρώ Ενώ Είχε Πτωχεύσει!

Καταλήξατε ποτέ σε μια πιεστική οικονομική κατάσταση ή σκεφτήκατε απλώς ότι όσα έχετε δεν είναι αρκετά; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, τουλάχιστον μια φορά.

O Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι εξαίρεση. Εμφανίστηκε πρόσφατα "Στη φωλιά των Κου Κου" και μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από μια χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Crypto System.

Ο Πέτρος εξηγεί ότι διάβασε τυχαία μια πρόταση που του τράβηξε την προσοχή: “Τα ψηφιακά νομίσματα πρόκειται να αντικαταστήσουν τα χρήματα που γνωρίζουμε σήμερα – κάντε το επόμενο βήμα νωρίς και επωφεληθείτε από αυτήν τη μετάβαση. Ακόμη και αν δεν έχετε απολύτως καμία εμπειρία σε επενδύσεις ή τεχνολογία!”

Ο χρήστης απλά πραγματοποιεί μια αρχική κατάθεση στην πλατφόρμα, συνήθως 250€ ή περισσότερα και ο αυτοματοποιημένος αλγόριθμος συναλλαγών θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, ο αλγόριθμός ξέρει πότε είναι η τέλεια στιγμή για αγορά ψηφιακών νομισμάτων σε χαμηλή τιμή και πώληση σε υψηλή, μεγιστοποιώντας το κέρδος του χρήστη.

Ο Πέτρος προσφέρθηκε να κάνει μια επίδειξη της ισχύος της πλατφόρμας και πρότεινε στην Κατερίνα Καραβάτου να καταθέσει ζωντανά στην εκπομπή 250€. Εκείνη συμφώνησε και αφού έγινε η αρχική της κατάθεση των 250€, απλώς ρύθμισε τις συναλλαγές στο αυτόματο. Σε λιγότερο από 4 λεπτά, κατάφερε με επιτυχία να αυξήσει το υπόλοιπό της σε 497,18€!

Η Κατερίνα δεν ήταν η μόνη που εντυπωσιάστηκε με την πλατφόρμα που παρουσίασε ζωντανά ο Πέτρος στην εκπομπή. Το προσωπικό παραγωγής έμεινε έκπληκτο από την ιστορία, συνειδητοποιώντας τι εξαιρετική ευκαιρία ήταν αυτή για να βγουν χρήματα.

Ενώ ο Πέτρος μοιραζόταν την ιστορία της επιτυχίας του, η Κατερίνα τον διέκοψε και είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της: “Ανέβηκα στα 398,42€! Σε πόσο χρόνο; Σε 8 λεπτά; Δεν μπορώ να το πιστέψω!”